Mjesto za spavanje

Spavati u hotelu gdje su boravili Abraham Linkoln i ostali predsjednici, u nekom bezličnom hotelskom lancu, pitoresknom motelu ili kampirati?

TV prezenteri i ostale face koje se produciraju prelazeći Route 66 i snimajući dokumentarce predstavljaju nam najljepše i najupečatljivije građevine uz cestu, pa tako i luksune i povijesno značajne hotele. Meni je osobno puno zanimljivije noćiti u tipičnom motelu koji se nađe uz američki autoput.
Putovanje krajem ljeta pruža nam priliku prespavati u kampu ili čak u vreći za spavanje u nekom parku (kaubojski način).

Jedan od prvih jeftinijih kampova na putu je Eclipse Camp pored mjesta Sullivan, nedugo nakon izlaska is St. Louisa gdje noćenje kosta 25$, a nudi sve blagodeti modernog života (voda, struja, tuševi, wc, wifi).

Svi koji smatraju da je mjesto za spavanje doslovno precjenjena kategorija, rješenje bi mogli pronaći na stranici freecampsites.net tamo sam pronašao i mapu koju je kreirala neka srodna duša. Kampovi uz Route 66.

Oni malo manje avanturistički raspoloženi, pogotovo ako putuju u paru, vjerojatno će odabrati neki od motela kojih ne nedostaje. Jedan od web portala koji donosi pristojan popis mjesta za spavanje je Route66 News. Tu ćete pronaći i popis restorana, znamenitosti i atrakcija koje ne bi trebalo propustiti.


<< Prethodna Sljedeća >>

They posted on the same topic

Trackback URL : https://route66.me/index.php?trackback/21

This post's comments feed